Om Sana Pharma Medical

About Sana Pharma Medical 1920x664

Vi hjælper mennesker til et bedre liv


Sana Pharma Medical er en nordisk medicinalvirksomhed etableret i 2014 med hovedkontor i Oslo. Vores vision er at hjælpe mennesker til et bedre liv.  Med ekspertise, der spænder over flere produkt- og behandlingsområder, arbejder vi løbende på at udvide og udvikle vores forretning.

Sana Pharma Medical er i dag repræsenteret i flere nordiske lande, og vores produkter er tilgængelige på apotekerne. Produktionen af produkterne varetages af pålidelige og veletablerede samarbejdspartnere for at sikre høj kvalitet. Vores aktiviteter er derfor styret af vores sociale, miljømæssige og brancherelaterede ansvar. Bæredygtighed er en kerneværdi hos Sana Pharma Medical.

Formidling af viden til forbrugere, sundhedspersonale, apotekspersonale og andet butikspersonale har høj prioritet. Vi bestræber os på at være en god samarbejdspartner for apotekerne med information og produkttræning. På den måde ønsker vi at bidrage til korrekt brug af produkter, der kan hjælpe mennesker til et bedre liv. Denne indsats har resulteret i anerkendelser fra apotekskæder både i Norge og Sverige. I Norge har Sana Pharma Norge vundet årets lancering i 2019 hos Apotek1 og i 2021 vandt de Årets indsats hos Apotek1 og kåret til årets leverandør hos Boots. I Sverige har vi i 2017 vundet årets lancering hos Lloyds apotek.

Vil du vide mere om Sana Pharma Medical? Besøg vores internationale hjemmeside:

www.sanapharmamedical.com